Joar (sv)

Berättelse, oktober 2017

En överraskning

Det var en helt vanlig dag och vi satt och åt middag. Mamma undrade om vi ville följa med mormor och morfar till Norrköping för vår moster bor där och vi sa jaaaaaaaa. Sen tidigt på morgonen åkte vi till båten. Vi gick upp och satte oss sen började vi åka.

När vi var framme så gick vi ner till bilen och sen körde vi av båten sen var det Dollarstore vi gick in och jag köpte en Mountain Dew och en stor M&M påse. Vi körde upp på vägen och det var ungefär 17,2 mil till Norrköping. Sen när vi var 1 mil utanför Norrköping körde vi upp på ett berg och där åt vi på en resturang och den var väldigt fin och hade den bästa hamburgaren någonsin. När vi ätit klart så fick jag och Arvid varsitt  Nickelpacket. Sen åkte vi förbi till skärblacka för det var där dom bodde.

Sen körde vi in på dom parkering sen gick vi in och Lina blev jätte glad och dörren var öppen för att Aron sov i vagnen. Sen när han vaknade sprang jag dit och halkade in i vägen och fick jätteont i foten och kunde knappt gå. Men sen undrade dom vad vi ville göra  och vi sa busfabriken. Sen körde vi dit och gick in men jag hade fortfarande jätteont i foten men jag och Arvid gjorde typ bara en sak. Det var att hoppa på trampolinerna. Sen åkte vi hem och då var det dags att äta mat och vi åt jättegod pulledpork.

Nästa dag åkte vi till Freemovr och det är ett trampolin land. Det var inte så stort men det roligaste jag gjort någonsin!!!!Man kunde göra volt ner från saker och dom hade som en 2 meters madrass som var hur mjuk som helst som man kunde göra volt på. Och så hade dom som en tjock matta som var väldigt mjuk och studsig över halva golvet. Vi hittade några som ville köra kull så vi körde de nästa hela tiden tills vi skulle åka. Och när vi skulle åka hade vi så jäkla mycket kramp så vi kunde knappt gå. Men jag gick in på MediaMarkt för att kolla på gaming prylar men jag hittade inga.

Nästa dag vid frukosten fick jag ett kort, det sa att jag skulle få en present på kvällen. Och Lina undrade om vi ville åka till O’Learys och det ville vi gärna. När vi var på väg till O’Learys fick jag ett till kort och det stod att jag skulle dela den med Arvid och mormor och morfar. Sen när vi var nästan framme fick jag ett till kort och där stod det att jag skulle dela det med Lina, Kristoffer och Aron. Och sen när vi var framme på parkering fick ett till kort och det stod att jag skulle få det nu. Och det var när vi hade ätit klart på O’Learys skulle vi bada på ett äventyrsbad.

Nästa dag skulle vi åka hem och vi åkte ner till stan och skulle säga hejdå till Lina och Aron men inte till Kristoffer för han jobbade. Och vi sa hejdå och började åka till båten och båten gick 21:00. När vi kom till Oskarshamn var klockan 19:30 så vi hade ganska mycket tid kvar. Men alla var väldigt hungriga så vi gick runt typ hela stan men sen hittade vi en resturang som hette Jojes bar & grill. Vi gick och den såg väldigt fint ut där inne men utifrån såg det inte lika fint ut. Men vi beställde jag och Arvid tog en kebabrulle som var jättestor men jag åt upp den snabbt.

Vi körde upp på båten och gick upp till våra platser. Sen började båten åka och jag försökte sova för båten gungade väldigt mycket och jag somnade. Jag vaknade när vi nästan var där. Sen körde vi av båten och hem till oss och mamma skulle vara vaken tills vi kom. Vi gick och knackade och mamma öppnade hon var väldigt glad att se oss.

SLUT